NL | FR | EN Facebook
40 jaar ervaring

MDM Cemento

MDM Cemento wordt gebruikt als een designvloer en stijlvolle muurbekleding en bestaat uit cement en fijne korrels en is slechts een aantal millimeter dik. De techniek dankt zijn succes aan de natuurlijke waterdichtheid en het decoratief patroon. De Bovendien kan microcement op vrijwel iedere ondergrond toegepast worden. Het maakt niet uit of u al een tegelvloer hebt liggen of dat de vloer uit beton of hout bestaat. Als de ondergrond maar vormvast en stevig genoeg is, dan kan microcement er zonder problemen over aangebracht worden.

Badkamer 

Microcement kan tevens in sanitaire ruimtes worden toegepast, gezien microcement vloeistofdicht is. Door microcement krijgen de wanden en vloer in uw badkamer een uniek en stijlvol uitzicht, die bovendien gemakkelijk schoon te maken is. 

Toepassingen

De microcement kan uitgevoerd worden voor de muren en de vloer, maar ook voor de badkuip, het tablet boven de wastafel en de wastafel zelf. De microcement kan eigenlijk overal in huis gehanteerd worden als decoratief element. Qua kleuren heeft u de keuze uit alle RAL-kleuren.
IMG_2979.PNG IMG_2980.PNG Microcemento MDM 9.jpg Microcemento MDM 10.jpg Microcemento MDM 13.jpg Microcemento MDM 7.JPG