top of page
Epoxyvloer

U OVERWEEGT EEN MOOIE EPOXYVLOER?
Strak plan!

scroll_down3.gif
Epoxy gietvloeren voor bedrijven

Epoxyvloeren zijn echte allrounders

MDM Epoxyvloeren legt epoxy gietvloeren in nieuwbouw en renovatieprojecten overal in de Benelux. Een epoxy gietvloer is misschien vooral gekend in industriële toepassingen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden zoals op schepen of als anti-slipvloer voor het leger. Standaard zijn ze antistatisch, geluidsabsorberend en brandveilig. Maar epoxyvloeren hoeven niet saai of puur praktisch te zijn. We kunnen ze realiseren in een waaier aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden naar wens. Dat maakt dat epoxyvloeren niet alleen voor professionals, ook voor particulieren tot een prachtig eindresultaat kan leiden.

intro
Epoxy gietvloeren

Alle ruimte voor een epoxyvloer

Epoxy gietvloeren zijn geschikt voor elke ondergrond en elke ruimte, ook in de douche. Zo kan een epoxyvloer naadloos overlopen van de ene naar de andere ruimte. Deze vloer voelt bovendien niet alleen warm aan, hij is bovendien uiterst geschikt voor vloerverwarming.

Onderhoudsvriendelijke vloer

Er zijn weinig vloeren die zo onderhoudsvriendelijk zijn als een gietvloer met epoxycoating. Dankzij het naadloze vloersysteem wordt reinigen een koud kunstje. Over reinigen gesproken: epoxyvloeren zijn volledig waterdicht. Wij bieden u graag advies voor een optimaal onderhoud.

Epoxy gietvloeren

Sterk en duurzaam

Een epoxy gietvloer is een uitstekende keuze wanneer uw vloer tegen meer dan een stootje moet kunnen. Epoxy is super solide, verhoogt het draagvermogen en biedt bescherming aan de onderliggende vloer. Deze vloer is niet alleen waterdicht, hij is ook krasarm.

Zonder slipgevaar

Epoxy gietvloeren zijn ideaal voor ruimtes waar een risico voor uitglijden groot is. De uitgeharde hars resulteert in een gestructureerde afwerking met een maximum aan grip.

logo.png

Een epoxy gietvloer: ideaal voor industriële toepassingen

Een passende vloeroplossing vinden die al uw behoeften covert, dat kan een uitdaging zijn. Al zeker in veeleisende omstandigheden, zoals in werkplaatsen, magazijnen en fabrieken. Dat is buiten een epoxy gietvloer gerekend. Deze vloeren zijn immers enorm duurzaam en veelzijdig. Morsen, schuren, vocht en andere invloeden hebben geen impact op de prestaties van deze gietvloer, wat bij een poreuze betonnen vloer wel schade of vlekken kan teweegbrengen.

Epoxy gietvloeren

Na 24u beloopbaar,
na 48u belastbaar

Dit brengt ons naadloos naar nog een extra voordeel van epoxy gietvloeren. Of we deze vloer nu plaatsen bij professional of particulier, de ruimte kan al snel weer in gebruik genomen worden.

logo

Wenst u vakkundig advies of een offerte voor een epoxy gietvloer? Wij komen graag vrijblijvend en zonder aankoopverplichting ter plaatse.

bottom of page