top of page
POLYURETHANE GIETVLOER

U DENKT AAN EEN POLYURETHANE GIETVLOER?
Slimme keuze!

scroll_down3.gif
Polyurethane gietvloeren

PU gietvloeren, praktisch en prachtig

Polyurethane gietvloeren, kortweg PU gietvloeren, zijn functioneel en tegelijk mooi om naar te kijken. Met deze vloeroplossing kunt u echt alle kanten op: een gietvloer in een kantoorruimte, een industriële gietvloer, een nieuwe ‘vintage’ PU-gietvloer in huis, een PU-gietvloer met ‘flakes’, betonlook, … Zelfs een nieuwe PU gietlaag op uw keukenaanrecht is mogelijk, met een resultaat om op te eten.

intro
Polyurethane gietvloeren

PU-gietvloer en vloerverwarming: een winnend duo

Als u op zoek bent naar een vloeroplossing die gecombineerd kan worden met vloerverwarming, dan is een PU-gietvloer warm aanbevolen!

De beste keuze tegen rondvliegend stof en haar

Omdat een PU-gietvloer naadloos, super onderhoudsvriendelijk en perfect hygiënisch is, wordt deze vloer graag gezien door mensen met een stofallergie of huisdiereigenaars. Deze vloer is bovendien vloeistofdicht. Wij bieden u graag advies voor een optimaal onderhoud.

MDM Epoxyvloeren

Renoveren?
Kies voor een PU-gietvloer

Nog een voordeel van een PU-gietvloer: deze vloer kan door zijn flexibele eigenschappen zonder risico op scheuren perfect over de meeste bestaande vloeren gelegd worden en garandeert een aangenaam loopcomfort dankzij de hoge elasticiteit.

Polyurethane gietvloeren

De stille vloer

Een polyurethane gietvloer heeft ook een geluiddempende werking, perfect om op te leven en te wonen dus. Omdat deze vloer zacht aanvoelt en elastisch (scheuroverbruggend) is, ‘beweegt’ hij mee met uw voeten wanneer u erover stapt. Een effect dat u bijvoorbeeld (juist niet) onmiddellijk merkt als de PU gietvloer over een bestaande houten of tegelvloer wordt gelegd.

Uitblinker in stevigheid

Met een PU-gietvloer in huis geniet u van een op en top stevige vloer, veel sterker dan een houten vloer, laminaat of tegels bijvoorbeeld.

MDM Epoxyvloeren

Wilt u ons deskundig advies of een offerte voor een polyurethane PU gietvloer? Wij komen graag vrijblijvend en zonder aankoopverplichting ter plaatse.

bottom of page