top of page
marmer-steentapijt

Een MARMER-STEENTAPIJT plaatsen is genieten van een prachtige en onderhoudsvriendelijke vloer

scroll_down3.gif
marmer-steentapijt

Wat is marmer-steentapijt?

Steentapijt of grindvloer is een naadloze vloer die bestaat uit kleine zandkorreltjes, gebonden in epoxyhars. De zandkorrels worden op ambachtelijke wijze gesmeerd met een vloerenspaan. Marmertapijt is verkrijgbaar met de grindvloer, maar de korreltjes zijn marmer. Een marmer-steentapijt laten leggen door een stielman als MDM Epoxyvloeren is geen overbodige luxe. Wij hebben oog voor de ondergrond en de juiste temperatuur, verhoudingen en toepassing.

intro
marmer-steentapijt

Natuurlijke schoonheid

De natuurlijke kleurschakeringen zorgen voor een heel natuurlijke look. Marmertapijt is dan ook een natuurlijk product, vervaardigd uit gekapte en getrommelde marmer. Verschillende diktes, kleuren en structuren zijn mogelijk. Marmer-steentapijt voelt bovendien warm aan en is aangenaam om op te lopen.

Onderhoudsvriendelijke vloer

Deze vloeren zijn tevens te sealen wat in een gesloten, vloeistofdichte structuur resulteert. Marmer-steentapijt reinigen wordt een plezier. Ideaal voor mensen met allergieën en huisdieren. Gemorste vlekken zijn op 1-2-3 te verwijderen. Wij bieden u graag advies voor een optimaal onderhoud. Marmer-steentapijt is ook antistatisch, geluidsabsorberend, brandveilig, slijtvast en niet glad.

logo

Marmer-steentapijt,
geen uitbraakwerken

Een marmer-steentapijt: daar komt geen breekwerk aan te pas. Deze vloer is geschikt voor elke ondergrond. We plaatsen hem gewoon over uw bestaande vloer, zoals oude vloertegels, tegels of vinyl. Dat zorgt voor een fikse tijd- en kostenbesparing. Marmer-steentapijt is trouwens al na 24u beloopbaar en na 48u belastbaar!

marmer-steentapijt

Multi-inzetbaar, binnen én buiten

Deze vloer is geschikt voor alle ruimtes, ook daar waar huisdieren graag vertoeven of in vochtige ruimtes. Steentapijt op uw terras, putdeksel of trap binnen of buiten: het kan allemaal!

MDM Epoxyvloeren

Wenst u professioneel advies of een offerte voor marmer-steentapijt? Wij komen graag vrijblijvend en zonder aankoopverplichting ter plaatse.

bottom of page